Blogs

Executive Masterclass spreker: Innovation Strategist Daniel Perrier

Op 24 mei 2018 organiseert @Valley de Executive Masterclass ‘IT @ the Speed of Business’. Een van de sprekers is Daniel Perrier.…

Verder lezen

Het MT heeft een heisessie gehad. Is de ICT-afdeling er klaar voor?

Wellicht heeft u het wel eens meegemaakt: het Management Team heeft een ‘heisessie’ gedaan en zit boordevol nieuwe energie en innovatieve plannen voor de business. Dat gebeurt telkens vaker, zo bleek recent uit een grootschalig wereldwijd onderzoek van IBM Institute for Business Value (IBV). Stel dat uw MT de markt op zijn kop wil zetten met een disruptief business model. Is de ICT-afdeling (en uw ICT-omgeving) dan klaar voor de gewenste verandering?

Verder lezen

Bimodal IT

Klaar voor de toekomst met Bimodal IT

De spagaat tussen de door organisaties gewenste betrouwbaarheid/compliancy en snelheid/wendbaarheid ontstaat door wat marktanalist Gartner omschrijft als Bimodal IT. Bimodal IT slaat een brug tussen aan de ene kant de stabiliteit en controle die kenmerkend zijn voor klassieke backend systemen en aan de andere kant het leveren van innovatieve toepassingen, die nodig zijn voor een succesvolle digitale transformatie.

Verder lezen

Whitepaper IT @ the speed of business

GDPR / AVG: moving target of haalbaar target?

Bent u al druk bezig met voorbereidingen op de komende Europese privacywetgeving AVG / GDRP? Dan zal het artikel ‘Kabinet moet aan de bak met AVG’ wat we recent op Emerce lazen, een vervelende verrassing voor u zijn. De essentie: de Europese GDPR is nog niet volledig verankerd in de Nederlandse AVG en de minister heeft voorgesteld een aantal onderwerpen pas na 25 mei te behandelen. Hoe kunt u er voor zorgen dat dit ‘moving target’ voor uw organisatie een haalbaar target blijft?

Verder lezen

Regie over ICT in 4 stappen

ICT is de afgelopen jaren in hoog tempo volwassen geworden en mede onder invloed van de cloud verwacht ‘de business’ telkens meer van de ICT-afdeling of -partner. Reactief beheer en lange termijn planning staan haaks op de behoefte aan flexibiliteit. Tegelijkertijd is ICT dermate diep verweven in bedrijfsvoering en bedrijfsprocessen dat ICT storingen en ongeplande downtime de continuïteit van bedrijfsvoering in de weg staan. Als CIO of ICT manager moet u regie over ICT voeren in een dynamische en uitdagende omgeving. In dit blog beschrijven we hoe u in 4 stappen deze omslag van klassieke naar moderne ICT kunt maken.

Verder lezen

@Valley ontvangt ISAE 3402 type II rapport

@Valley heeft na accountantscontrole het ISAE 3402 type II rapport in ontvangst mogen nemen. ISAE (International Standard on Assurance Engagement) 3402 is de internationale standaard voor  uitbesteding.

Verder lezen

Professionele ICT

Online werkplek: wel de lusten, niet de lasten van professionele ICT

Naarmate bedrijven groeien en zich verder ontwikkelen neemt de ICT-behoefte toe. Bedrijven in de ‘startup fase’ kijken vooral pragmatisch naar de te gebruiken hard- en software. Middelgrote en grote bedrijven hebben behoefte aan meer professionaliteit op ICT-gebied. Maar stel dat u wel de voordelen, maar niet de investeringen en werkdruk van ICT wilt: hoe zorgt u dan voor professionele ICT zonder zorgen? Het antwoord: een online werkplek. Maar dan wel een die op de juiste manier wordt gebouwd, beheerd en geleverd.

Verder lezen

Masterclass | IT @ the speed of business

De business vraagt meer snelheid en innovatie. Hoe zorgt u er als CIO of IT manager voor dat ICT die versnelling naadloos…

Verder lezen

@Valley sluit zich aan bij de Solimas Groep

De directie van @Valley heeft besloten een strategische samenwerking met de Solimas Groep aan te gaan. Hiermee wil @Valley versnelling brengen in het realiseren van haar ambitie om een landelijk opererende managed ICT services provider te worden met lokale aanwezigheid. @Valley blijft autonoom opereren onder directie van Ton van der Tuijn en Robbert Voogdgeert.

Verder lezen

Online werkplek: ICT gemak en controle

Voor @Valley is ICT, zoals dat heet, de ‘core business’. Maar voor veel andere bedrijven moet ICT er gewoon zijn en het moet altijd werken, zonder daar zelf te veel tijd en aandacht te hoeven besteden. Maar hoe bereikt u dat, zonder hoge investeringen in ICT middelen en mensen? Met een online werkplek kunt u profiteren van ongekend ICT gemak en volledige controle.

Verder lezen

10/64