Blogs

Technologie als versneller: ICT op de rem of het gaspedaal?

Organisaties kijken telkens vaker naar technologie als versneller voor processen, medewerkers en concurrentievermogen. Bij bedrijven met een klassieke ‘legacy’ ICT omgeving staat…

Verder lezen

De 7 grootste ICT uitdagingen voor 2018

Bij @Valley werken we nauw met onze klanten samen om hun ICT omgeving niet alleen stabiel en betrouwbaar te houden, maar ook net zo flexibel als ‘de business’ vraagt. In onze gesprekken richting het eind van 2017 zagen we dat veel organisaties met meerdere ICT vraagstukken tegelijk worden geconfronteerd. Op basis van deze gesprekken hebben we onderstaande lijst van de 7 grootste ICT uitdagingen voor 2018 samengesteld.

Verder lezen

ICT onder controle: in 4 stappen naar een Single Point of Truth

ICT wordt telkens complexer. De hoeveelheden data, applicaties en apps groeien. Data staan ‘overal en nergens’ in uw datacentrum en bij cloud providers. Security en compliance staan hoog op de agenda. Tegelijkertijd vraag de organisatie telkens meer snelheid en flexibiliteit van de ICT-afdeling. Hoe houdt u in deze omstandigheden uw complexe ICT onder controle?

Verder lezen

Shadow IT voorkomen door de inzet van Mirror IT

Shadow IT vormt een steeds groter risico voor de continuïteit en security van organisaties. Industrie analist Gartner voorspelt dat in 2020 ongeveer een derde van de security incidenten het gevolg is van een succesvolle aanval op Shadow IT resources. Steeds meer IT professionals vragen zich daarom af: hoe kunnen wij Shadow IT voorkomen?

Verder lezen

Flexibiliteit en controle: de paradox van moderne ICT

Als CIO of ICT manager staat u voor de schijnbaar onoverbrugbare uitdaging om ICT flexibiliteit en controle te combineren. Uw ICT omgeving moet stabiel en onder controle zijn, maar ook flexibel en innovatief. ICT moet bijdragen aan de innovatie en versnelling van uw organisatie, terwijl security en (klant) data geborgd moeten worden.

Verder lezen

Whitepaper IT @ the speed of business

Bij @Valley vinden wij dat ICT geen rem, maar juist een versneller voor de ambitie van uw organisatie moet zijn. U moet kunnen profiteren van de voordelen van innovatieve technologie met behoud van volledige controle. Vanuit deze visie hebben we Vallit ontwikkeld. Vallit is een unieke, innovatie ICT-beheer dienstverlening waarmee uw ICT altijd de snelheid van de business volgt en gegarandeerd volledig onder controle is.

Verder lezen

ICT beheer: uitbesteden of zelf doen?

ICT wordt telkens belangrijker, maar is voor de meeste bedrijven geen kernfunctie. Reden om uzelf de vraag te stellen: ICT-beheer uitbesteden of zelf doen?
In dit blog artikel geven we u een aantal handvatten om hierover een afgewogen besluit te kunnen nemen.

Verder lezen

5 redenen om uw ICT niet uit te besteden

In een van onze eerdere blogs beschreven we 12 goede redenen om uw ICT uit te besteden. Uiteraard zijn er ook situaties denkbaar waarin ons advies zou zijn, uw ICT (nog) in eigen beheer te houden. In dit blog behandelen we een aantal redenen om uw ICT niet uit te besteden. Want ICT outsourcing kan grote voordelen bieden, maar het is geen ‘silver bullet’ voor al uw ICT vraagstukken.

Verder lezen

ICT uitbesteden: ICT beheer, ICT outsourcing of de cloud?

U overweegt of heeft besloten het beheer van uw ICT infrastructuur niet langer zelf te willen doen. Wellicht wilt u meer focus op de core business of onderzoekt u besparingsmogelijkheden. Misschien blijkt het telkens lastiger om de broodnodige kennis op peil te houden en bij te blijven met alle nieuwe technologische ontwikkelingen. Of u wilt dat uw ICT experts meer ruimte krijgen om de ICT innovatie voor uw organisatie te realiseren. Wat uw drijfveer voor ICT uitbesteden ook is: u moet kiezen op welke manier u dit gaat realiseren.

Verder lezen

ICT infrastructuur: stop met beheren, ga regisseren!

Welk deel van uw ICT omgeving is eigenlijk echt belangrijk voor u? De (toegevoegde) waarde voor uw organisatie ontstaat op de raakvlakken tussen medewerkers, klanten, processen, applicaties en data. Wanneer u focust legt op deze ICT domeinen dan kunt u de concurrentie- en slagkracht vergroten en efficiency van medewerkers verhogen. Maar hoe zit dat eigenlijk met de ICT infrastructuur, het ‘fundament’ waar alles op draait?

Verder lezen

10/52