Een netwerk dat werkt

ICT infrastructuur

Switches, netwerken, storage en back-up, bekabeling, software, accesspoints, clouds, dataservers. Weet u de weg nog in uw ICT infrastructuur? Of is uw netwerk een haast onontwarbare kluwen geworden, met alle veiligheids- en continuïteitsrisico’s van dien? Dan heeft u het meest aan een ICT dienstverlener die zorgt voor orde en overzicht. @Valley maakt van uw ICT infrastructuur geen geldverslindend prestigeproject, maar biedt infrastructurele voorzieningen die werken. Onafhankelijk, overzichtelijk en beheersbaar. En vooral: passend bij uw ambities en budget. Zo maken we ingewikkelde ICT vraagstukken simpel.

Kunnen we u helpen met het optimaliseren of vereenvoudigen van uw ICT infrastructuur? Maak dan direct een afspraak voor een kennismaking via info@atvalley.nl of (070) 707 62 00. 

ICT infrastructuur: houd uw netwerk op orde

Een hoge beschikbaarheid en performance van uw ICT infrastructuur is een voorwaarde voor productiviteit en samenwerking. Is een verbinding niet beschikbaar, dan betekent dat al snel een schadepost en/of imagoschade. Gebruikt u ook cloud applicaties, dan wordt security een belangrijk aandachtspunt. Maar hoe houdt u een ICT infrastructuur waarin u zelf nauwelijks de weg meer weet veilig, stabiel en snel?

Ongeplande downtime heeft een grote impact op uw bedrijfsvoering. Weet u wat de kosten zijn van downtime als uw medewerkers niet kunnen werken en uw klanten u niet kunnen bereiken?
DOWNTIME CALCULATOR >

Uw netwerk is meer dan het geheel der delen

De ideale ICT infrastructuur is volledig geïntegreerd, optimaal op elkaar afgestemd en biedt precies de functionaliteit en performance die uw organisatie nodig heeft. Ook als die is opgebouwd uit oplossingen van verschillende fabrikanten. En of u nu vanaf nul begint of uw infrastructuur gefaseerd opbouwt, vernieuwt of optimaliseert. Een goede ICT-partner neemt bovendien vanaf het allereerste advies de beheersaspecten van uw ICT omgeving mee voor een optimale Total Cost of Ownership (TCO).

ICT infrastructuur volgens @Valley

@Valley adviseert, levert en optimaliseert high performance netwerken – bedraad of wireless en inclusief connectivity. We beheren bovendien veel ICT infrastructuren. En dat ziet u terug in de manier waarop wij netwerken ontwerpen en implementeren. Altijd gericht op het beheren en beheersen van het netwerk – of u dat nu zelf doet of aan ons uitbesteedt. Kiest u voor dat laatste, dan is @Valley uw Single Point of Contact voor alle netwerk gerelateerde vragen. Dankzij onze geavanceerde netwerkbeheer-tools krijgt u bovendien een compleet, real time inzicht in uw netwerkomgeving.

Objectief en voordelig

@Valley zoekt altijd de beste oplossing voor uw uitdaging, of die nu van Microsoft, Cisco, VMWare, Lenovo, HP of Dell komt. Onze ervaren specialisten geven onafhankelijk advies over uw ICT infrastructuur en de manier waarop deze mee kan groeien met de ambities van uw organisatie.

Meer halen uit uw ICT Infrastructuur?

@Valley simplifies ICT. En ICT infrastructuren in het bijzonder. Lees hier hoe @Valley de ICT omgeving van de Nederlandse Energie Maatschappij in beheer heeft genomen en zorgt voor continuïteit. Of neem contact met ons op via info@atvalley.nl of (070) 707 62 00.