Besparen op beveiliging, niet op veiligheid

IT security

Systemen die platliggen vanwege virussen, DDoS aanvallen, malware of ransomware, schade door spam, hackers, datalekken of zelfs spionage. Cybercrime is een steeds groter wordende kostenpost van de Nederlandse economie. Hoe beschermt u uw bedrijf, zonder dat firewalls, datalek monitoring en access management oplossingen onevenredige hoge kosten of vertragingen van uw systeem opleveren? @Valley biedt gerichte en werkbare IT security, waarmee u juist tijd en kosten bespaart. We integreren die bovendien in alle andere oplossingen die wij adviseren, leveren en beheren.

Wilt u werkende en werkbare oplossingen voor IT security? Niet voor niets is onze belofte: @Valley simplifies ICT.  Lees meer over onze unieke aanpak of neem contact met ons op via info@atvalley.nl of (070) 707 62 00.

IT security: steeds belangrijker

IT heeft enorme voordelen voor bedrijven. Maar ook voor criminelen. Zo is ransomware een van de grootste digitale bedreigingen voor het Nederlandse bedrijfsleven. Om uw bedrijf te beschermen tegen ‘gijzelsoftware’ en andere bedreigingen moeten mensen, processen en technologie aan strikte eisen voldoen. De uitdaging voor business-, ICT- en securitymanagers: de balans vinden tussen de veiligheid van het netwerk en het leveren van optimale prestaties.

IT security volgens @Valley

@Valley heeft alle kennis, diensten en technologie om uw IT security te borgen. Sterker nog: we verweven security in alle oplossingen die wij adviseren, leveren en beheren. En we vinden – net als u – dat beveiliging niet ten koste moet gaan van beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van data, de performance of winstgevendheid. Dus helpen we u om prioriteiten te stellen, zowel voor de korte als de lange termijn. En omdat systeembeveiliging zo effectief is als de mensen die het gebruiken, helpen we ook bij het implementeren ervan.

Wij leveren onder andere:

  • Firewalls voor netwerk security.
  • Antivirus en antispam oplossingen.
  • Identity en Access Management oplossingen met soft en hard tokens.
  • Integratie met netwerkcomponenten.
  • Datalek monitoring.
  • Mobile Device Management oplossingen.

Besparen op beveiliging, niet op veiligheid

Kiezen tussen veiligheid en performance?  Dat hoeft niet meer. @Valley helpt u IT-risico’s efficiënt en effectief te beheersen. Vanuit een integrale visie is een robuuste netwerk-security zonder concessies te doen aan de prestaties mogelijk en betaalbaar.