Werken bij @Valley

@Valley is onderdeel van de Solimas Groep, een groep succesvolle ICT-dienstverleners in Nederland. Wij maken klanten zoals Nelson Schoenen en MVGM succesvol door geweldige ICT. Door onze regionale strategie bieden wij klanten de kwaliteit en innovatiekracht van een grote organisatie, gecombineerd met de betrokkenheid en persoonlijke benadering van @Valley.

Stilstaan is geen optie

De ambities van de Solimas Groep zijn groot: ons doel is om de beste ICT outsourcing en managed service provider van Nederland te zijn met een landelijke dekking. We hebben op dit moment 3 locaties en voor het einde van dit jaar moeten dat er 6 zijn.

Alle ruimte voor jouw talent

We kijken niet alleen naar je competenties, maar vooral naar je potentie om verder te groeien. Bijvoorbeeld binnen ons ‘Masters’ programma, waarin je binnen onze Innovation Board kan uitgroeien tot een toonaangevende specialist op jouw vakgebied.

Wie zoeken wij?

We zoeken ICT talenten en professionals die de klant centraal stellen. Creatievelingen die van aanpakken weten en bereid zijn om een stap extra te zetten en de kwaliteit te leveren die nodig is om ‘in control’ te blijven over de ICT van onze klanten. Integriteit, open communicatie en jouw soft skills maken het plaatje af. Het is in jouw en ons belang dat we tot een succesvolle samenwerking komen, daarom kijken we zorgvuldig naar jouw match met ons DNA.

Wat kan je verwachten?

Om te beginnen een plezierige, professionele en informele werkomgeving, want tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten! Bij ons geen lange communicatielijnen en vergaderingen, maar snel schakelen, lekker werken en veel lachen. Dankzij onze groei, landelijke dekking en studiemogelijkheden krijg je volop ruimte voor ontwikkeling en groei. En, bijna vanzelfsprekend: we hebben geweldige arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en borrels.

Groei jij met ons mee? Bekijk hieronder onze actuele ICT vacatures.

Operations Engineer

Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en zorgt voor ondersteuning bij IT storingen, problemen en vragen en voert standaard wijzigingen uit.

Sr. Operations Engineer

Je houdt je bezig met het analyseren, oplossen en beantwoorden van de meer complexe tijd consumerende vragen en incidenten.

Sr. Operations Network Engineer

Je bent verantwoordelijk voor het analyseren, oplossen en beantwoorden van meer complexe en tijd consumeren netwerk vragen en incidenten.

Operations Engineer Storage / Server Beheer

Je bent eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen, het analyseren en oplossen van incidenten, problemen en monitoring alerts.

Solutions Engineer (Systeem)

Je bent verantwoordelijk voor de IT-omgeving en bedrijfsprocessen van onze klanten.

Solutions Engineer (Netwerk)

Je bent verantwoordelijk voor de IT-omgeving en bedrijfsprocessen van onze klanten.

SALES NEW BUSINESS

Je bent verantwoordelijk voor het pro-actief benaderen van nieuwe klanten en het spotten van kansen.