besteedt beheer uit

Infraspeed Maintenance B.V.

Infraspeed Maintenance B.V. is de railinfrastructuurbeheerder van Hogesnelheidslijn Schiphol- Antwerpen. Infraspeed is een consortium dat bestaat uit de bedrijven Koninklijke BAM Groep, Siemens en Fluor en werd in 1999 opgericht. Door de samenwerking met @Valley is Infraspeed Maintenance verzekerd van continue toegang tot een actueel en hoogstaand ICT kennis en de juist inrichting van hun ICT omgeving. Dit zorgt niet alleen voor tijd- en kostenbesparing, maar ook dat alle bedrijfsprocessen optimaal functioneren.

IN DE KLANTCASE LEEST U HET VOLGENDE:

  • Wat de ICT-uitdagingen waren voor Infraspeed Maintenance
  • Waarom is gekozen voor @Valley
  • Welke oplossing er door @Valley is aangedragen
  • Hoe de implementatie in zijn werk ging
  • De ervaringen van Infraspeed Maintenance met @Valley

KLANTCASE INFRASPEED MAINTENANCE DOWNLOADEN

Wilt u alles over de ICT-uitdagingen van een organisatie in de transport sector leren? Download dan nu onze klantcase over Infraspeed Maintenance.

Download Klantcase Infraspeed Maintenance

OVER @VALLEY

Het lijkt vreemd voor een ICT-dienstverlener, maar bij @Valley draait het niet om ICT. Zelfs niet om processen, systemen of oplossingen. Het draait bij ons om de beste oplossing voor uw businessvraagstuk. Wij staan voor een no-nonsense aanpak, duidelijke taal en betrouwbaar advies. En voor een ICT omgeving die altijd werkt en u zo min mogelijk zorgen oplevert.

Bij @Valley brengen we complexe ICT voor middelgrote en grote organisaties terug tot de essentie. Wij noemen dat IT @ the speed of business: ICT die altijd de snelheid van de business volgt en gegarandeerd onder controle is. Wij starten bij uw business, omdat ICT optimaal moet aansluiten op de behoefte en eisen vanuit de primaire processen van uw organisatie. Voor uw bedrijfsprocessen maken wij per proces afspraken over de noodzakelijke beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van data.

Similar Works

Nelson

Nelson Schoenen

Gegarandeerde ICT-performance en continuïteit

MVGM

Vastgoed beheren zonder ICT-zorgen

Nationale Borg N.V.

besteedt beheer complexe ICT omgeving uit