besteedt beheer uit

Infraspeed Maintenance B.V.

Infraspeed Maintenance B.V. is de railinfrastructuurbeheerder van Hogesnelheidslijn Schiphol-Antwerpen. Infraspeed is een consortium dat bestaat uit de bedrijven Koninklijke BAM Groep, Siemens en Fluor en werd in 1999 opgericht.

Outsourcing van het volledige ICT beheer

@Valley verzorgt voor Infraspeed Maintenance B.V. het volledige beheer van de ICT-infrastructuur. Naast beheer worden de gebruikers dagelijks door @Valley ondersteunt, om verstoringen op te lossen en de functionaliteit zo snel mogelijk te herstellen. Overkoepelend vervult @Valley de rol van trusted advisor, waarbij de focus altijd ligt op het optimaliseren van alle processen en het vervullen van doelstellingen van Infraspeed Maintenance B.V. met de ondersteuning van ICT. Deze samenwerking resulteert in een situatie waarbij de klant volledig ontzorgt wordt, en met al haar ICT gerelateerde stukken bij @Valley terecht kan.

Door deze samenwerking is Infraspeed Maintenance B.V. verzekerd van continue toegang tot een actueel en hoogstaand ICT kennisniveau bij de specialisten van @Valley. Naast besparing van tijd en kosten biedt dit de zekerheid dat alle bedrijfsprocessen optimaal functioneren door de juiste richting van ICT.

De voordelen van outsourcing voor Infraspeed:

  • Focus op core business;
  • 24/7 monitoring van de infrastructuur;
  • Gekwalificeerde ICT mensen met vakkennis;
  • Tijdbesparing;
  • Duidelijke kosten – jaarlijks budget.

Omdat nagenoeg alle processen afhankelijk zijn van ICT, is 24/7 beschikbaarheid van functionaliteit belangrijk. @Valley bewaakt een zeer hoge beschikbaarheid van de ICT-infrastructuur. In de loop van de tijd is er een samenwerking ontstaan die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen, en die tegelijkertijd resulteert in een zeer hoge klanttevredenheid.

“Sinds 2012 beheert @Valley op vakkundige wijze onze IT-omgeving, daar dit naar volle tevredenheid gebeurt hebben wij onlangs besloten de samenwerking met 3 jaar tot eind 2017 te verlengen.”

Similar Works

Nelson Schoenen

Gegarandeerde ICT-performance en continuïteit

MVGM

Vastgoed beheren zonder ICT-zorgen

Nationale Borg N.V.

besteedt beheer complexe ICT omgeving uit